«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

www.rigasmagnetics.com

Η εισαγωγική εταιρία Rigas Magnetics, έχει σαν προτεραιότητα την χονδρική και λιανική πώληση ξεχωριστών προϊόντων, πραγματικά μοναδικών και ξεχωριστών δώρων για επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς και υπέροχα δώρα για παιδιά.

Επειδή τα Μαγνητικά Αιωρούμενα είναι οι μοναδικές συσκευές στο κόσμο που είναι κατασκευασμένα για συνεχή λειτουργία … 24 ώρες τη μέρα … 365 μέρες το χρόνο, έχουν υψηλή ποιότητα, Hi-Τech τεχνολογία και τις απαιτούμενες προδιαγραφές ώστε να λειτουργούν σωστά και οικονομικά.

Τα προϊόντα μας δεν είναι φτηνές απομιμήσεις περιορισμένου χρόνου ζωής και απαιτήσεων.

Οφείλαμε λοιπόν τα Μαγνητικά Αιωρούμενα να είναι οικολογικά , έτσι η κατανάλωση ρεύματος είναι 1-2 Watt για το καθένα και ακόμα και οι Λάμπες σε πλήρη λειτουργία δεν ξεπερνούν τα 8 Watt συνολικά. Αυτό καθιστά τα προϊόντα μας όχι μόνο οικονομικά , αλλά και απόλυτα φιλικά με το περιβάλλον.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της επιστήμης και πιστεύοντας πάντα πως πρέπει όχι μόνο να εξυπηρετεί απρόσωπα τον άνθρωπο αλλά κυρίως να ομορφαίνει τη ζωή των ανθρώπων, έχουμε τη χαρά να σας προσφέρουμε αρχικά τα μαγνητικά αιωρούμενα. Τα μαγνητικά αιωρούμενα είναι μία επιστημονική εφαρμογή υψηλής τεχνολογίας , που απευθύνεται σε όλους.

Είτε είναι επαγγελματίες και θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους με ξεχωριστή προβολή και κίνηση, δίνοντας στο κατάστημα τους μια ξεχωριστή ταυτότητα απεικονιζόμενη έντονα στην μνήμη των πελατών τους,

είτε είναι ιδιώτες και θέλουν να δωρίσουν στον εαυτό τους και σε αυτούς που αγαπάνε ξεχωριστά δώρα με συνεχή κίνηση και αιώρηση για το σπίτι και τα παιδιά τους , στα προϊόντα μας θα βρουν αυτό το κάτι διαφορετικό που ψάχνουν.

Τα μαγνητικά αιωρούμενα λόγω του ξεχωριστού σχεδιασμού τους είναι πραγματικά δώρο που μένει ανεξίτηλο είτε σαν δώρο γάμου , είτε σαν δώρο εορτών.

Η εταιρία μας , Rigas Magnetics προσφέρει μόνο αυθεντικά προϊόντα με τα απαραίτητα Certificate of Compliance CE και RoHS ώστε να πληρούνται οι κανόνες ασφάλειας όσον αφορά την ποιότητα και μη τοξικότητα των υλικών αλλά και των απαραίτητων τεχνικών ελέγχων που απαιτούνται για την ομαλή και σωστή λειτουργία των συσκευών.

Ελπίζουμε να χαρείτε τα προϊόντα μας και να γνωρίζετε για εμάς ότι το ενδιαφέρον μας για τους καταναλωτές μας δεν έχει σχέση με τον αριθμό των παραγγελιών , αλλά δίνουμε πάντα την προσοχή , εκτίμηση και στήριξη σε όποιο θέμα νομίζετε πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.