«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

www.livetracker.gr

---   Η εταιρία μας LiveTracker, έχει σαν προτεραιότητα την χονδρική και λιανική πώληση συσκευών εντοπισμού GPS, καθώς και την παροχή υπηρεσιών εντοπισμού , ελέγχου και προστασίας των αγαπημένων σας προσώπων , κατοικίδιων ή οχημάτων.

---   Όσων αφορά την ποιότητα των Προϊόντων μας … σας προσφέρουμε μόνο αυθεντικά  προϊόντα με τα απαραίτητα Certificate of Compliance CE και RoHS ώστε να πληρούνται οι κανόνες ασφάλειας όσον αφορά την ποιότητα και μη τοξικότητα των υλικών αλλά και των απαραίτητων τεχνικών ελέγχων που απαιτούνται για την ομαλή και σωστή λειτουργία των συσκευών.
---   Δυστυχώς η αγορά κατακλύζεται από αντίγραφα των σωστών και γνήσιων προϊόντων με σκοπό όχι φυσικά την μείωση της τιμής ( ενίοτε ίσως να συμβαίνει και αυτό ) αλλά κυρίως το αυξημένο κέρδος του εμπόρου. Τα προϊόντα μας δεν είναι ‘’φθηνές’’ απομιμήσεις περιορισμένου χρόνου ζωής και απαιτήσεων, παρ’ όλα αυτά σας τα παρέχουμε πάντα σε προσιτές τιμές. Οι συσκευές εντοπισμού GPS, έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια του κατοικίδιου σας , του αγαπημένου σας προσώπου και του οχήματος σας , και δεν θα μπορούσαμε να ‘’παίξουμε’’ λοιπόν στο θέμα της ασφάλειας και να σας παρέχουμε κάτι άλλο παρά μόνο το καλύτερο.

---   Όσων αφορά την ποιότητα των Υπηρεσιών μας …ορμώμενοι από την δική μας αγωνία  αρχικά για εμάς και κατόπιν για όλο τον κόσμο, διακρίναμε ότι δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη υπηρεσία στην Ελλάδα , που να μπορεί να παρέχει την δυνατότητα εντοπισμού και ασφάλειας ιδιαίτερα κατοικίδιων και προσώπων , ( στα οχήματα δε η προσφορά τέτοιων υπηρεσιών ήταν πανάκριβη ) .
---   Ιδιαίτερα στα σκυλιά και στις γάτες , αλλά και στα πρόσωπα τα αγαπημένα μας , παιδιά ή ηλικιωμένους  που μπορεί να πάσχουν από γεροντική άνοια ή Alzheimer , ( φυσικά και για οχήματα ) δημιουργήσαμε την δυνατότητα ‘’ζωντανού’’ ( σε πραγματικό χρόνο ) εντοπισμού από εσάς ή εμάς , ανάλογα το τι επιθυμείτε, στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο για κατοικίδια και πρόσωπα ώστε να συγκρίνουμε τιμές, αλλά πραγματικά έχουμε τιμολογήσει μόνο την επιβάρυνση του server λόγω των υψηλών απαιτήσεων μας αλλά και του μεγάλου όγκου δεδομένων, αφού έχουμε ενημέρωση και ιστορικό , για κάθε 10 δευτερόλεπτα πραγματικού χρόνου.
---   Αυτές είναι οι προδιαγραφές που θέσαμε και σας παρέχουμε, ώστε αν είναι δυνατόν οι πιθανότητες να χάσετε σκύλο , γάτα , αγαπημένο πρόσωπο ή όχημα να είναι μηδενικές.
 ---  Θέλοντας να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, η υπηρεσία μας Live tracking – Watcher σας παρέχετε δωρεάν τον πρώτο χρόνο .
---  Μετά η τιμή του είναι συμβολική και μόνο για τα λειτουργικά έξοδα των ενημερώσεων και απαιτήσεων λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων όπως σας προαναφέραμε.

--- Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη συσκευή LiveTracker ( καθώς και με όλα τα συστήματα 
GPS-Εντοπισμού της εταιρίας μας ) σας παρέχετε η δυνατότητα χωρίς κόστος να ελέγχετε  απόλυτα την συσκευή και τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα ακόμα και από εμάς που είμαστε η Μητρική Εταιρία και επιλέγετε εσείς το πότε θέλετε να είναι εμφανές το στίγμα σας , χωρίς να χάνεται φυσικά των Ασφάλεια των Υπηρεσιών μας καθώς και την Βασική Δυνατότητα Ελέγχου και Εντοπισμού.

 

---   Ελπίζουμε να χαρείτε την ασφάλεια που σας παρέχουν τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας ώστε να έχετε λιγότερες αγωνίες για ότι αγαπάτε, και να γνωρίζετε για εμάς ότι το ενδιαφέρον μας για τους καταναλωτές μας δεν έχει σχέση με τον αριθμό των παραγγελιών , αλλά δίνουμε πάντα την προσοχή , εκτίμηση και στήριξη σε όποιο θέμα νομίζετε πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.