«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Έχετε παλαιότερη έκδοση Prestashop και δε καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας;
Και δεν αναφέρουμε μόνο τα μειονεκτήματα σε αγορά και εγκατάσταση των πρόσθετων (modules).
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις των τελευταίων εκδόσεων.

Αναφέρουμε κάποιους παρακάτω:
-Η τελευτάια έκδοση του Prestashop 1.6 η οποία είναι η version 1.6.1.24 λειτουργέι με maximum php version στο server την έκδοση 5.6
Σύντομα δε θα υποστηρίζεται σε καμία φιλοξενία αυτή η έκδοση με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το eshop σας σε οποιοδήποτε Server κι αν μεταφερθεί.
Ακόμη και η λειτουργία του Eshop σε αυτή την έκδοση δεν ενδείκνυται για λόγους ταχύτητας αλλά κυρίως ασφάλειας.
Το χάσμα στις εκδόσεις ,αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, είναι μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς οτι έχουν μεσολαβήσει μετά την έκδοση php 5.6 η php 7.0 7.1 7.2 7.3 7.4 8.0 8.1
Με λίγα λόγια πλησιάζει το τέλος της λειτουργίας του eshop σας από πολλούς παράγοντες

-Πλέον σε όλα τα δίκτυα προβολής skroutz,bestprice,shopflix,public,facebook και google merchant center είναι απαραίτητο να αποστέλλεται το mpn (manufacturer part number) ,κάτι που δεν υπάρχει σα πεδίο στις παλαιότερες εκδόσεις Prestashop

-Τα plugin των τραπεζών και της Viva wallet καθώς ανβαθμίζονται για να τηρούν όλες τις προδιαγραφές των secure payments δεν βγαίνουν σε εκδόσεις για παλαιότερες php versions (μικρότερες της php version 7) επομένως δε μπορείτε να λάβετε πληρωμές με πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες)

Η αναβάθμιση είναι δηλαδή μονόδρομος για να συνεχίσει να λειτουργεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
Τι γίνετε όμως με τα προϊόντα τους πελάτες και τις παραγγελίες σας;

Στις αναβαθμίσεις μεταξύ των ενδιάμεσων version π.χ. από 1.6.1.7 σε 1.6.1.24 δε χάνεται τίποτα επειδή γίνετε αναβάθμιση στα αρχεία αλλά δε μπορεί να γίνει αναβάθμιση απο 1.6 σε 1.7 διότι δεν υπάρχει συμβατότητα πουθενά.Ούτε σε modules αλλά ούτε και στα templates.

Αναλαμβάνουμε να αναβαθμίσουμε οποιαδήποτε έκδοση Prestashop έχετε στην τελευταία έκδοση χωρις να χαθεί τίποτα από τις πληροφορίες σας.
Η διαδικασία του migration γίνετε με τη μεταφορά όλων των πληροφοριών χωρίς να χαθεί ούτε μια παραγγελία,ούτε ένας πελάτης ,ούτε ένα προϊόν.

Οποιαδήποτε έκδοση έχετε 1.3 1.4 1.5 1.6 θα την αναβαθμίσουμε σε Prestashop 1.7 version

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.