«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

www.pigasos-metaforiki.gr

Η μεταφορική εταιρεία Πήγασος δραστηριοποιείται στον χώρο των Μετακομίσεων τα τελευταία 30 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν από μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία με το πέρασμα του χρόνου μεγάλωσε και εξελίχθηκε στην σημερινή της μορφή. Δραστηριοποιείται στην γεωγραφική περιοχή της Αττικής και πέριξ αυτής με έδρα τον Κορυδαλλό παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.
Διαθέτουμε μόνιμο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό που διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά του εξοπλισμού σας επαγγελματικού/οικιακού σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής .

1ο Γραφείο

Λένορμαν 48 Κορυδαλλός

 

2ο Γραφείο

Γκύζη 49 Αθήνα

 

Τηλ. : 210 49 44 023

Τηλ. : 210 41 76 456

Κιν. : 690 622 1002

 

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.