«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

www.lamarines.gr

Η εταιρεία ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δραστηριοποιείται από το 1968 στο τομέα των μεταλλικών κατασκευών. Εξειδικεύεται στην επεξεργασια-διαμορφωση-κοπη λαμαρινων και κατασκευη διαφορων μηχανηματων ( αγροτικών , αλέσεως καφέ , φάβας και διαφόρων οσπρίων , περιστροφικά κόσκινα , ανεβατόρια , μεταφορικές ταινίες και μεταφορικοί κοχλίες ). Με σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας λαμαρινών και μορφοσιδηρων ( στραντζα , ψαλίδι κοπής, κύλινδρος,κουρμπαδόρος) που εξασφαλίζουν ακρίβεια και επαναληψιμότητα στα κατασκευάζομενα είδη, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία διαμόρφωσης αλλά και παραγωγής τελικού προιοιόντος. Εξειδικεύοντας τη δραστηριοτήτα μας στην επεξεργασία λαμαρινών και μορφοσιδήρων μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ,τη ποιότητα που χρειάζονται στα παραγώμενα είδη,την ταχύτητα στην εκτέλεση των αναθέσεων και ανταγωνιστικές τιμές σύμφωνες με το διαρκές μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να διεκπαιρεώσουμε κατόπιν παραγγελίας οτιδήποτε μας ζητήσετε.

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.