«Εγκεκριμένος Προμηθευτής» για τα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» & «Ψηφιακές Συναλλαγές»

www.analog-digital.gr

Η Analog-Digital ξεκίνησε την λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2011 με κύριο σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών στο χώρο της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών.

 Οι ιδιοκτήτες Μανούσος Αποστολάκης και Νίκος Δέτσης, ηλεκτρονικοί, με βάση την πλούσια εμπειρία που απέκτησαν από την προϋπηρεσία τους για χρόνια στο χώρο του service, των τηλεπικοινωνιών και των ηλεκτρονικών υπολογιστών αποφάσισαν να έρθουν  πιο κοντά στον τελικό καταναλωτή με ειλικρίνεια δίνοντας προηγμένη ποιότητα υπηρεσιών σε πολύ λογικές τιμές.

Με δυναμική φιλοσοφία, οργάνωση και αξιοπιστία στηρίζουμε τον καταναλωτή - χρήστη ηλεκτρονικώνσυσκευών, δίνοντας του την ευκαιρία να γνωρίσει και να αξιοποιήσει καλύτερα τον κόσμο της τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσεται.

Analog-Digital, Θηβών 298, Αιγάλεω Τ.Κ. :12241 WHAT'S UP : 698 74 94 284

Τηλ: 211 0123 637

E-mail: info(at)nalog-digital.gr

  

Μερικά λόγια

Η κατασκευή e-shop σας δίνει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος χωρίς να έχετε τα λειτουργικά έξοδα ενός φυσικού καταστήματος.

Κατασκευή eshop - Δείτε περισσότερα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας και πατήστε στο κουμπί "call me back" κι ένας εκπρόσωπος του τμήματος μας θα σας καλέσει το συντομότερο.